A személyesen ön által megadott adatait, és az árajánlatkérési szándékát megkel erősítenie, az e-mail címére kiküldött levélben. / ez azért szükséges nehogy mások regisztráljanak az ön nevében/ 
Az ingyenes árajánlatkérő űrlap  elküldésével hozzájárul, hogy  ajánlatokat küldjünk, az ön által megadott elérhetőségre. Valamint aktuális akciókról kedvezményekről híreket, a hírlevélről marketinglevélről egy kattintással végleg leiratkozhat.
 
Az ajánlatkérés és a kapcsolati adatok csak valós és létező adatokat tartalmazhatnak
Az ajánlatkérő beleegyezik hogy adatai a leíratkozásáig a  weboldalon lesznek tárolva  / Ajánlat kérésénél megadott adatait csak árajánlatot adó  regisztrált vállalkozók láthatják
A feliratkozáskor megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére semmilyen körülmények között sem adjuk át,
 
A regisztrált, árajánlat adó vállalkozók felelőssége:
 
A regisztráció során csak valós adatokat közölhet. Ennek megsértése, a szolgáltató tudomására jutását követően, azonnali törlést eredményez a szolgáltató rendszeréből.
A regisztrált árajánlatadó vállalkozó teljes felelősséget vállal a http://gipszkarton.ucoz.hu/​ keresztül megkapott adatok jogszerű felhasználásáért. A regisztrált vállalkozó, felel hozzáférési adatainak, harmadik fél részéről történő, visszaéléseiért. A regisztrált vállalkozó,  felel teljes mértékben az általuk megadott cégadatokért  
 
 
NON-profit szolgáltatás
  
Az oldal üzemeltetőinek nincs belátása, és anyagi haszna az ajánlatkérő személyek és ajánlatot adó vállalkozások, egymás közötti megállapodására. Esetleges vitás ügyeikben nem foglalunk állást.

Felelősségi kérdések

Üzemeltető a felek (igénybe vevő és szolgáltató) közötti jogviszonyban félként nem vesz részt és szerződéskötésre sem jogosult a felek nevében, ennél fogva semmilyen felelősség nem terheli egyik fél irányában sem az esetlegesen létrejött szerződések teljesítéséért, sem az igénybe vevők (valamint a szolgáltatást nyújtók) által megadott adatok helyességéért. Ugyanígy nem felelős a http://gipszkarton.ucoz.hu/ azért sem, hogy az egyes szolgáltatók a vonatkozó szakmai és számviteli előírásoknak megfelelően, azokat betartva végezzék a feladataikat.

Üzemeltető szintén nem vállal felelősséget azért, hogy az érintettek (tehát a lehetséges megrendelők és szolgáltatást nyújtók) egymással létesítenek-e, és ha igen, milyen tartalommal és formában jogviszonyt.

 

Ön a nyújtott szakemberekkel kapcsolatos bármely problémáját, reklamációját ügyfélszolgálati telefonszámunkon, illetve e-mail címünkön tudja jelezni.

. Ebben az esetben a Üzemeltető a rendelkezésére álló információk alapján mérlegeli az ügy összes körülményét, és szabadon dönt a tartalom eltávolításáról, illetve a Szakemberek Weboldallal kapcsolatos aktivitásának korlátozásáról, vagy a Szakember regisztrációjának törléséről.

2-3 negatív vélemény esetén egyeztetést kezdeményez a szakemberrel a problémák tisztázására. További 2 negatív vélemény esetén az Üzemeltető fenntartja a jogot Szakember hozzáférésének korlátozására, vagy regisztrációjának törlésére

A felhasználási feltételek megváltoztatásának jógát fent tartjuk.
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915+ acspal@citromail.hu
Mirum
sample map

Budapest Pest-megye

K

Hétvégén is!
06

Szolgáltatások Cégünk gipszkarton szerelési munkák kivitelezésével is foglalkozik lakásrenoválás lakás átalakítás során . Gipszkarton álmennyezet Gipszkarton válaszfalak Tetőterek beépítése előtétfalak szerelése Száraz vakolás ... Gipszkarton válaszfal Gipszkarton álmennyezet Tetőtér beépítés, Kazettás álmennyezet Gipszkarton lapok Akciók Akciós árak.

Családi ház építés felújítás átalakításLakásátalakítás lakásrenoválás lakás átépítés Budapest.

Spot lámpa szerelése : Álmennyezet, spot lámpa, spot világítás beépítése.

lakás takarítás

Panel Lakások, irodák, üzlethelyiségek épületek és családi házak gipszkarton szerelése.

Családi ház bővítés hozzá építés átalakítás felújítás